Algemeen / zaterdag 20 maart 2021

2023 is het getal van de dag!

2023 is het getal van de dag!

Het bestuur en de technische staf hebben vandaag een overeenkomst getekend met maar liefst 5 spelers! Allen verlengden ze tot 2023.

FC werkt aan de kern van volgend seizoen en focust zich eerst op het verlengen van de contracten van de spelers die reeds op de club waren.

Omdat de club werkt aan de stabiliteit kregen volgende spelers een tweejarige contractverlenging, wat betekent dat ze in principe tot medio 2023 aan de club verbonden blijven.

Dylan Ragolle arriveerde in de zomer van 2019 op de club en was regelmatige basisspeler tot hij een knieblessure kreeg. Dit seizoen kwam hij in 2 van onze 3 matchen aan de aftrap.

Wesley Vanbelle kwam vorig seizoen over van KSV Roeselare en liet in de voorbereiding en in de bekermatchen zien dat hij een uitstekende aanwinst was. 

Kenneth Houdret arriveerde al in 2018 bij FC en had wat aanpassing nodig, maar nadien bloeide hij helemaal open op het middenveld. Vorig seizoen speelde hij alle minuten en werd hij een belangrijke schakel op het middenveld. Ook dit seizoen stond hij alle 3 de matchen aan de aftrap.

Ridwane M'Barki is een gesel voor elke defensie en we zijn dan ook blij dat hij ook de komende seizoenen bij ons het mooie weer maakt. Sinds 2017 dribbelt, scoort en geeft hij assists voor FC.

Lennard Hens kwam 2 jaar geleden over van Rupel Boom en ging verder op zijn elan. Hij scoorde fenomenale doelpunten en was een belangrijke schakel voor de ploeg. Afgelopen seizoen was hij goed voor 100% van alle doelpunten (2 op 3 wedstrijden) en we hopen dat hij komend seizoen opnieuw kan knallen!

Bekijk onze commerciële partners