Algemeen / vrijdag 05 maart 2021

FC op volle toeren!

FC op volle toeren!

Het seizoen 2020-2021 is er eentje waarbij we weinig tot geen voetbal zagen in ons stadion! Iedere supporter is dan ook ongetwijfeld benieuwd of er momenteel wel degelijk iets gebeurt achter de schermen… en ja, uiteraard er wordt op FC niet stilgezeten!

Op sportief vlak is men bezig om een heel competitieve ploeg uit te bouwen voor volgend seizoen, maar ook naast het plein wordt er serieus verder gewerkt!
Zo wil FC Dender er volgend seizoen dubbel zo hard voor gaan, alsook zijn supporters verwennen!
De komende dagen lichten we dan ook een tipje van de sluier op van wat er ondertussen allemaal al gerealiseerd werd in ons stadion. 
Ook onze mascotte Jeratata heeft er stilaan genoeg van en kwam weer uit zijn kast gekropen om de werkzaamheden op de voet te volgen!

Zo werd er met het oog op een nog professionelere begeleiding, in samenwerking met de firma Provispo, een professioneel camerasysteem voor de tactische analyses van onze wedstrijden geïnstalleerd. De twee camera's werden centraal in tribune 3 opgehangen en hebben zicht over de ganse breedte van het plein. 
Deze beelden kunnen zowel tijdens als na de wedstrijd door de technische staf bekeken worden en het systeem biedt eveneens de mogelijkheid tot livestreamen. 
Provispo is een heel ervaren speler op de markt, die tevens heel wat geroemde profploegen (KBVB, KNVB, RC Genk, AA Gent, St. Luik, Feyenoord,...) als klant heeft.

Bekijk onze commerciële partners