Algemeen / zondag 11 oktober 2020

Voorbeschouwing OLSA Brakel - FC Dender, Croky Cup. UITVERKOCHT !

Voorbeschouwing OLSA Brakel - FC Dender, Croky Cup. UITVERKOCHT !

Eindelijk nog eens een wedstrijd voor ons team! Nu zondag geven onze spelers OLSA Brakel partij in de vijfde ronde van de Croky Cup.

Deze wedstrijd is uitverkocht, waardoor enkel nog de 400 personen, die vooraf een ticket bestelden, hun ticket kunnen afhalen aan de loketten.   

Onze laatste wedstrijd dateert al van 19 september, toen werd er met 0-1 gewonnen tegen FC Ganshoren na een doelpunt van Lennard Hens.
De nieuwe tegenstander in de Croky Cup is OLSA Brakel, dus geen al te verre verplaatsing.
Oud Leerlingenverbond Sint-Augustinus (Neder)Brakel treedt, nadat het vorig seizoen promoveerde, aan in de 2e amateurklasse Vlaanderen.
Het verloor dit seizoen nog geen enkele officiële wedstrijd, beide wedstrijden in de Croky Cup werden op verplaatsing gewonnen met 0-1. (Diegem Sport en Renaissance Mons).
In de competitie speelde het eerst tweemaal gelijk, de laatste wedstrijd werd met 0-2 gewonnen tegen RFC Wetteren. Hierdoor staat OLSA nu op de zesde plaats in de rangschikking.
Tegen Wetteren bleek het veel te sterk, scoorde het in iedere helft en miste zelfs nog een strafschop, Cordie en Deryck waren de doelpuntenmakers van dienst.
Ludovic Buysens maakte tijdens het tussenseizoen de overstap van FC Dender naar Brakel.
Over FC valt er voorlopig nog niet te veel te zeggen, enkel dat er grondig getraind wordt en dat het tot dusver deed wat het moest doen in de Beker, onze beide bekerwedstrijden werden telkens met 0-1 gewonnen. Tweemaal was Lennard Hens de afwerker van dienst.
Het waren telkens wedstrijden tegen fel gemotiveerde tegenstanders die hun vel duur verkochten, maar uiteindelijk haalde het surplus aan kwaliteit toch de bovenhand.
Ook tegen Brakel wordt er niets anders verwacht en zeker nu er voor de volgende bekerwedstrijd een eersteklasser uit de bus kan komen. Uiteraard ook een argument dat ook voor onze kern telt!
 
De vooraf bestelde tickets kunnen vóór de wedstrijd afgehaald worden aan de loketten in Brakel. Er zullen voor de wedstrijd geen tickets meer verkocht worden! 
De loketten gaan open om 14u45. 
 
Uiteraard rekenen we erop dat iedereen zich strikt aan de bekende Coronoragels houdt.

Bekijk onze commerciële partners