Algemeen / donderdag 15 juli 2021

Nog steeds coronaregels geldig tijdens de wedstrijd tegen FC Kontich.

Nog steeds coronaregels geldig tijdens de wedstrijd tegen FC Kontich.

Het lijkt wel een eeuwigheid geleden, maar zaterdag 29 februari 2020 is de exacte datum dat de laatste wedstrijd in ons stadion kon bijgewoond worden, toen werd er in competitie met 3 - 0 gewonnen van AFC Tubize. Ondertussen hebben we convid-19 al wat beter onder controle en begint alles stilaan weer in zijn normale plooi te vallen.

Zo ook bij FC Dender, want nu zaterdag 17 juli gaan we in het Van Roystadion eindelijk nog eens van een wedstrijd kunnen genieten!
Zaterdag ontvangen we namelijk 1e provincialer FC Kontich als opener van de oefencampagne, deze wedstrijd kan publiekelijk bijgewoond worden, maar nog steeds dienen we ons aan de gekende corona-regels te houden.
Zo geldt er nog steeds een mondmaskerplicht in het stadion, m.a.w. vóór, tijdens en na de wedstrijd moet men steeds een mondmasker dragen. Enkel wanneer men plaatsneemt op de voorziene zitplaats mag het mondmasker afgenomen worden.
Ook dient er steeds, links en rechts van de eigen zitplaats, een plaats vrij gelaten te worden.
Enkel tribune 1 (vakken A - B en C) gaat open.

Het Sportcafé zal open zijn voor de thuis- en uitsupporters. Gezien de coronamaatregelen kunnen de dranken enkel genuttigd worden aan de voorziene tafels en stoelen. Bij het verlaten van de zitplaats moet er ook steeds een mondmasker gedragen worden.

Oude drankbonnetjes (seizoen 2020-2021) zijn nog geldig tijdens de voorbereidingsperiode, drankbonnetjes - seizoen 2019-2020 - zijn niet meer geldig.
Vanaf de eerste competitiewedstrijd (18 september, thuis tegen Knokke) gelden enkel de nieuwe drankbonnetjes van het komende seizoen 2021-2022.

De wedstrijd vangt aan om 17u en net zoals in het verleden gaan de loketten ook nu 1 uur voor de wedstrijd open.
 
Koop zaterdag meteen ook je FC Dender-mondmasker!
Deze zijn vóór de wedstrijd te verkrijgen aan onze loketten en kosten 5 Euro. 

Bekijk onze commerciële partners