Algemeen / maandag 07 juni 2021

‘SAMEN’ richting ‘SUCCES’!

‘SAMEN’ richting ‘SUCCES’!

Iedereen in en rond de club heeft er heel lang moeten op wachten, maar eindelijk kunnen we gaan aftellen naar het nieuwe seizoen ’21-’22. Nog meer als ooit tevoren wil FCV Dender EH er daarbij staan en niets aan het toeval overlaten! Dit zowel op sportief als op extra-sportief vlak.

Hiertoe werden er reeds heel wat voorbereidingen afgerond èn werken we vandaag nog steeds koortsachtig verder om dit doel te bereiken.

Een competitieve sportieve kern staat klaar, we kunnen vandaag weerom nieuwe partners toevoegen aan ons intussen mooi ogend businessnetwerk, ons prachtige stadion kreeg afgelopen maanden een ware metamorfose upgrade te verwerken en ook het managementkader werd gevoelig versterkt.

Echter ontbreekt ons nog 1 ding om helemaal klaar te zijn voor het seizoen van de waarheid : JULLIE VERTROUWEN om hieraan deel te nemen.

We beseffen meer als ooit tevoren dat trouwe en fanatieke supporters het kloppend hart vormen van dit ambitieus clubproject.  En FC Dender heeft die supporters!

We durven dan ook een warme oproep lanceren om massaal jullie zwart/blauw/rood gevoel naar boven te laten komen en in te tekenen op komend seizoen. Want, laat ons heel even niet nederig zijn, onze club mag zich meer en meer dé ambassadeur van het semi-profvoetbal kronen in de ruime Oost-Vlaamse regio.

Hou dus zeker komende weken onze sociale media en website in de gaten voor alle info omtrent de opstart van de abonnementenverkoop, ons oefenprogramma en de officiële speelkalender.

 

Bekijk onze commerciële partners