Algemeen / donderdag 08 september 2022

Voorbeschouwing FC Dender - Lierse Kempenzonen, 9 september 2022, 20u.

Voorbeschouwing FC Dender - Lierse Kempenzonen, 9 september 2022, 20u.

FC Dender speelde in Virton een heel goede tweede helft, resultaat was een gelijkspel waar er achteraf gezien toch wel wat meer kon ingezeten hebben.

FC Dender lijkt dus stilaan te wennen aan het hogere ritme van de Challenger Pro League.
Nu vrijdag wordt het echter zware koek, want we ontvangen de ploeg in form, nl. leider Lierse Kempenzonen. 
 
Lierse kan momenteel een heel mooi rapport voorleggen!
Het behaalde 9 op 12, enkel de eerste wedstrijd van het seizoen werd verloren, dit heel verrassend met 4-1 op Jong Genk.
Lierse versloeg tijdens zijn 4 competitiewedstrijden ook al 2 kleppers in onze reeks, op Beerschot won het met 2-3 en thuis stuurde het Deinze met 4-1 wandelen.
Het team van Tom Van Imschoot is met 11 doelpunten een heel offensief ingesteld elftal, dit houdt natuurlijk ook risico’s in want het slikte al 8 tegendoelpunten.
De efficiëntste speler is er Leonardo Rocha die reeds 7 doelpunten achter zijn naam staan heeft, Serge Tabekou Ouambé scoorde al tweemaal. Deze twee zijn ook de enige Lierse-spelers met een niet-Belgisch paspoort.
Ook middenvelder Thibaut Van Acker vond al tweemaal de weg naar doel.
Dit zijn uiteraard niet de enige spelers die men in het oog moet houden want Lierse heeft ook wel enkele spelers met eerste klasse-ervaring rondlopen, maar voor de FC Dender-supporters is er de meest gekende speler Medhi Tarfi die ook onze blauw zwarte kleuren verdedigde en dit seizoen Deinze ruilde voor Lierse.
Lierse Kempenzonen mogen we dus als meer dan een taaie klant beschouwen!
  
FC Dender telt nog maar 1 puntje en heeft de punten dus meer dan nodig. De nieuwkomers trainden ondertussen ook al enkele dagen mee en worden klaargestoomd om het team te versterken.
In Virton mocht de invalbeurt van Cukur, betrokken bij de gelijkmaker, al een meevaller genoemd worden, volgt de rest nu vrijdag?
Lierse beloofde om met heel wat supporters af te zakken naar het Dender Football Complex, aan jullie om te tonen dat ook de FC-supporters een felle steun voor het team kunnen betekenen.
Kom dus gerust een kijkje nemen en onze speler wat steun toeroepen!
Onze spelers rekenen op jullie!

SUPPORTERS OP POST!


Hou er wel rekening mee dat het een wedstrijd betreft die onder de combi-regeling valt en de loketten vóór de wedstrijd gesloten moeten blijven.
Hieromtrent werd, en wordt, er een voorverkoop gehouden.
 
Voor de gebruikers van tribune 4 is er ook goed nieuws want de kantine onder vak  H gaat opnieuw open, drankbonnetjes dienen wel in het Sportscafé gekocht te worden. 
Deze kantine is open tussen 19u en 21u30, nadien is iedereen welkom in het Sportscafé. 
 
Selectie: Gies, Gabriël, Devriendt, Vanbelle, Smet, Ragolle, Cools, Borry, Marzo, Myny, Hens, Houdret, Rowell, Rodes, Van Oudenhove, M'Barki, Cukur, Atteri, Rajsel, Lallemand. 

Wedstrijdleiding:
Ref. : Debeuckelaere Kevin - Blaise Quentin - Minnoy Alexandre - Mataj Ermaild)

FC Dender – Lierse Kempenzonen: vrijdag 9 september 2022 om 20u.

Bekijk onze commerciële partners