Algemeen / dinsdag 23 mei 2023

Julien Gorius komt de professionele sportieve cel van FC Dender verder uitbouwen.

Julien Gorius komt de professionele sportieve cel van FC Dender verder uitbouwen.

De club is verheugd om Julien Gorius aan te kunnen stellen als nieuwe sportieve directeur. Opnieuw is dit voor de club een mooie stap voorwaarts in de verdere uitbouw van FC Dender. Vanuit zijn vorige ervaringen kan Julien meteen een toegevoegde waarde betekenen in de voorbereidingen naar het seizoen 2023-2024.

"In naam van de voorzitter ben ik zeer tevreden dat we Julien Gorius kunnen verwelkomen bij FC Dender. Hij zal een centrale rol spelen in de verdere uitbouw van onze sportieve strategie. Dit in scouting, aanwerving en toezicht op alle andere aspecten van onze sportieve zijde."

CEO Belinda Siahaan

 
Julien Gorius kent de Challenger Pro League zeer goed. Gorius was de afgelopen 2,5 jaar actief als Sportief Directeur van kampioen RWD Molenbeek. Ook als voetballer kent hij de Belgische velden. Gorius speelde in zijn carrière voor FC Brussel, KV Mechelen, KRC Genk en OH Leuven.

"Vanaf het eerste contact met de club had ik een goed gevoel. Belinda haar project op lange termijn met FC Dender sprak mij ten zeerste aan, dit was dan ook doorslaggevend bij het nemen van mijn beslissing. De intentie is om mijn ervaring als speler, en de kennis van de Challenger Pro League, te delen met iedereen, zodat we de club allemaal samen naar een hoger niveau kunnen tillen."

Julien Gorius

Bekijk onze commerciële partners