Algemeen / maandag 31 juli 2023

Lut Van Rossen, winnares gratis abonnement. Zelf nog geen abo, bestel het dan nu!

Lut Van Rossen, winnares gratis abonnement. Zelf nog geen abo, bestel het dan nu!

Eind vorig seizoen konden jullie de Stravste Speler van het seizoen kiezen. Jullie vonden dat Xavier Gies deze titel verdiende! Aan deze stemronde was er ook een prijs verbonden, nl. een gratis abonnement voor het seizoen 2023 - 2024.

Bijna 500 deelnemers waagden hun kans, voor één iemand was het lot gunstig gezind.
Zo kwam Lut Van Rossen als gelukkige winnares uit de bus en kan zij volgend seizoen alle thuiswedstrijden van haar lievelingsclub gratis bijwonen.
Bij de uitreiking van haar gratis abonnement, door haar lievelingsspeler Ridwane M’Barki, stelden we haar ook meteen enkele vragen.

 
Dag Lut, als er foto’s van de tribunes genomen worden kom jij soms ook wel eens in beeld, de meeste supporters zullen je dus wel kennen, maar kan je toch eens een tipje van de sluiter oplichten?
Ik ben dus Lut Van Rossem en woon in Iddergem. Ik ben al ongeveer 25 jaar trouw supporter van FC Dender, eerst van FC Denderleeuw.
Ik heb hier al heel veel mooie en ja, soms ook wel eens minder mooie tijden meegemaakt. Maar supporteren doe je in goede en slechte tijden.
Mijn eerste ervaringen dateren dus uit de Thontlaan, waar ik ook de eerste promotie naar Tweede Klasse meemaakte, een heel mooie herinnering. Ik maakte dan ook de verhuis mee naar het sportstadion. 
Bij de thuiswedstrijden kan je mij steevast vinden in de H, ik ben dan vergezeld van mijn kleinzoon Roan, schoondochter Tine en haar mama Karin.
Vroeger gingen wij met de Denderboys altijd mee op verplaatsing, maar sinds Corona is dit ietwat verminderd.
 
Is er een FC-moment dat je je nog steeds voor ogen kunt halen?
Ja, dat is het doelpunt van Paco Sanchez waardoor we hier thuis, met 1-0, de winst pakten tegen Club Brugge. Een strakke knal van Paco in de benedenhoek, schitterend doelpunt en meteen ook een onverwachte overwinning tegen een Belgische topper. 
Er is hier al heel wat geschiedenis geschreven: de bekerwinst tegen RSCA, de promotie naar 1A, de onvergetelijke derby's, .... en hopelijk krijgen we nog veel meer te zien. 
Redenen genoeg om, net zoals ons, de wedstrijden van FC D bij te wonen! 
Verder ben ik ook fier dat we terug meedraaien in het profvoetbal. Flinke prestatie voor een gemeente van goed 20.000 inwoners.
We mogen ons dan ook terecht de Trots van de Denderstreek noemen.
Hopelijk kunnen we nu een vaste waarde worden in het profvoetbal en kunnen we nog lang deel uitmaken van het clubje met de 28 beste voetbalploegen van ons land.

Ben je fan van een bepaalde speler en wat verwacht je nog dit seizoen?
Net zoals mijn kleinzoon ben ik fan van M’Barki. Vooral zijn aanvallende stijl bevalt mij uitermate.
Maar voetbal is een teamsport, dus ook de andere spelers liggen mij nauw aan het hart, want als ploeg win en verlies je tezamen.
Ik ben heel fier op al onze spelers. Ik zou er nu wel nog graag een echte spits zien bijkomen en… laat het seizoen dan maar beginnen.
De honger en nieuwsgierigheid bij de supporters is groot!
Ik heb dit ook gemerkt tijdens de oefenwedstrijd tegen KFC Voorde Appelterre, we waren er goed vertegenwoordigd.
Ik wil FC Dender ook nog bedanken voor dit mooi geschenk en ga het dit seizoen alle eer aan doen vanachter de goal.
 
Komaan FC D!

   
Zelf nog geen abonnement aangeschaft? 
Doe het dan via deze weg!
Info abonnementen. 

Bekijk onze commerciële partners