Algemeen / zondag 06 augustus 2023

Ook laatste oefenwedstrijd eindigt op winst. FC Dender - Sp. Charleroi U23, 4-0.

FC Dender speelde vandaag zijn laatste oefenwedstrijd vóór het begin van de competitie. Tegenstander was RCS Charleroi U23, uitkomend in 1e nationale.

FC Dender nam van bij de aftrap de wedstrijd in handen, met vooral veel balbezit, goede combinaties en vooral heel veel gevaarlijke acties.
Dit resulteerde uiteindelijk in 4 doelpunten, die gescoord werden door Rodes, Nsimba en tweemaal Myny, terwijl ook de 0 makkelijk werd behouden.
Tijdens de rust werden er 8 wissels doorgevoerd, tijdens de tweede helft nog twee.
Heel stevige partij van FC Dender.

Zaterdag start voor FC D de competitie: RFC Luik - FC Dender, 12 augustus, om 20u.

Nog steeds geen abonnement in het bezit?