Algemeen / zaterdag 16 maart 2024

FC Dender zamelt geld in voor IBSO De Horizon

FC Dender zamelt geld in voor IBSO De Horizon

Met een succesvolle ticketingwedstrijd tegen Patro Eisden, hebben we geld ingezameld voor IBSO De Horizon. Deze week bezochten Ridwane M'Barki en Jasper Van Oudenhove, samen met operationeel verantwoordelijke Mathieu Lootens, de school om de cheque persoonlijk te overhandigen.

IBSO De Horizon, een school voor buitengewoon secundair onderwijs, ontving een mooie schenking dankzij onze inspanningen en die van onze supporters. De chequeoverhandiging werd een bijzonder moment waarbij onze spelers de kans kregen om meer te leren over de werking van De Horizon.

Tijdens hun bezoek kregen Ridwane en Jasper een uitgebreide rondleiding door de school en konden ze persoonlijk ervaren hoe De Horizon een positieve impact heeft op het leven van zijn leerlingen. Ze kregen ook een dieper inzicht in de verschillende programma's en ondersteuningsdiensten die de school biedt.

Mathieu Lootens, operationeel verantwoordelijke van de club, benadrukte het belang van dergelijke initiatieven: "Als lokale club zijn we maatschappelijk verplicht om meer verbinding te zoeken met onze gemeenschap. Het ondersteunen van instellingen zoals IBSO De Horizon is een essentieel onderdeel van onze missie om iets terug te geven aan de samenleving die ons ondersteunt waar zij kunnen."

De directie van IBSO De Horizon was verheugd met de donatie en bedankt iedereen voor hun steun. De bijdrage zal worden gebruikt om een activiteit te organiseren voor de leerlingen die tweewekelijks komen helpen bij de opkuis van het Dender Football Complex.

   

Bekijk onze commerciële partners