Algemeen / zaterdag 22 juni 2024

KSV Oudenaarde - FC Dender, 0-3. Ook tweede oefenpartij wordt vlot gewonnen

Deze week werd er al stevig getraind. Tegenvaller hierbij was echter de dubbele enkelfractuur van aanvaller Lallemand. Ondertussen werd Michaël al voor een eerste keer geopereerd en verloopt het herstel gunstig.

Vandaag had er een tweede oefenwedstrijd plaats, tegenstander was tweede nationaler KSV Oudenaarde.

Tot dusver werd onze kern al versterkt met David Hrcar, Bryan Goncalves, Mohamed Berte, Roman Kvet, Malcolm Vittard en doelman Guillaume Dietsch.
Danny Fofana maakt na een uitleenbeurt van één seizoen, aan Union Namen, terug deel uit van onze kern.

Enkelen onder hen kwamen vandaag reeds aan bod.

Coach Vincent Euvrard begon in Oudenaarde met Dietsch, Hrncar, Cools, Pupe, Goncalves, Rodes, Fofana, Hens, Nsimba, M’Barki en Soladio aan de wedstrijd.
Diepe spits Berte werd eveneens aan de aftrap verwacht maar werd ingevolge een bloedneus, opgelopen tijdens de opwarming, vervangen door Ridwane M’Barki.
Ons team nam direct het initiatief en grossierde in balbezit.
Het was echter lang wachten op het eerste doelpunt. In de 40e minuut kon Bruny Nsimba de 0-1 ruststand op het scorebord zetten.

Tijdens de tweede helft zagen we eenzelfde wedstrijdscenario.
Op het uur was het aan de ingevallen Mo Berte om de 0-2 tegen de netten te duwen.
Met nog een kwartier te gaan kwam de 0-3 eindstand via een owngoal tot stand.
De tweede helft werd aangevat met Devriendt, Fofana, Ruyssen, X, Ferraro, Yahaya, De Bodt, Acquah, Van Oudenhove, Akman en Berte.

Vrijdag aanstaande wordt er achter gesloten deuren geoefend tegen onze buren KVK Ninove, 1e nationale.