Algemeen / woensdag 21 februari 2024

Word jij onze nieuwe FCD DJ?

Word jij onze nieuwe FCD DJ?

Bij FC Dender zijn we altijd op zoek naar manieren om de fanbeleving naar een hoger niveau te tillen. Daarom zijn we momenteel op zoek naar een energieke en enthousiaste persoonlijkheid die ons team kan versterken als onze nieuwe FCD DJ!

Als FCD DJ ben jij verantwoordelijk voor het creëren van een geweldige sfeer in en rondom het stadion tijdens wedstrijddagen. Jouw muziekkeuze en aanstekelijke beats zullen de supporters opzwepen en de adrenaline laten stromen, waardoor ze onze spelers nog harder zullen aanmoedigen.

 

Denk jij dat jij de perfecte kandidaat bent om onze fans te vermaken en te laten genieten van een onvergetelijke ervaring bij FC Dender? Stuur dan nu jouw promotiefilmpje naar mathieu.lootens@fcdender.com en laat ons zien wat jij in huis hebt!

 

Of je nu een ervaren DJ bent of gewoon een passie hebt voor muziek en entertainment, we willen graag van je horen. Laat ons zien wat jouw unieke stijl is en waarom jij de ideale kandidaat bent om onze wedstrijddagen tot leven te brengen.

 

Dus, ben jij klaar om deel uit te maken van ons team en deel te nemen aan de opwindende wereld van voetbalentertainment? Aarzel dan niet en stuur vandaag nog jouw sollicitatie in!

 

We kijken uit naar jouw inzending en wie weet zien we jou binnenkort achter de draaitafels bij FC Dender!

Bekijk onze commerciële partners